Chicken and Mushroom Balti

Chicken and Mushroom Balti

4.3 103 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

Balti Paste
  • fresh coriander leaves and stalks, cut in pieces
    280 g
  • fresh red chillies halved, deseeded
    2
  • garlic cloves
    15
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    40 g
  • onions quartered
    150 g
  • vegetable oil
    60 g
    60 g ghee
  • ground coriander
    3 Tbsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • tinned chopped tomatoes
    120 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • sugar
    ½ tsp
  • garam masala
    2 tsp
  • water
    120 g
Curry
  • vegetable oil for frying
    1 Tbsp
  • cumin seeds
    1 Tbsp
  • chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled, to taste
    ½
    ½ tsp chicken stock paste, homemade
  • water hot
    150 g
  • chicken breasts skinless, sliced (2 cm)
    500 g
  • onions sliced (1 cm)
    50 g
  • red peppers diced (2 cm)
    70 g
  • fresh green chillies sliced (1 cm), to taste
    1 - 2
  • button mushrooms sliced (5 mm)
    200 g
  • lemon juice or to taste
    1 tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 310.5 kcal / 1299 kJ
Białko 29.5 g
Tłuszcz 17.9 g
Węglowodany 10.2 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 4.2 g
Sód 145 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...