Chutney z czerwonej cebuli
TM6

Chutney z czerwonej cebuli

4.9 (19 ocen )

Składniki

  • 25 g oliwy z oliwek
  • 500 g czerwonej cebuli, pokrojonej w piórka
  • 10 g czerwonej papryczki chili, świeżej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej w paski
  • 200 g brązowego cukru
  • 1 łyżeczka soli
  • 200 g czerwonego octu winnego

Wartości odżywcze
na 1 Cały przepis
Kalorie
5086 kJ / 1215 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
221 g
Tłuszcz
25 g
Cholesterol
0 mg
Błonnik
9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie