Urządzenia i Akcesoria
Chutney z czerwonej cebuli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
10 porcji
Składniki
-
25 g oliwy z oliwek
-
500 g czerwonej cebuli pokrojonej w piórka
-
10 g czerwonej papryczki chili, świeżej bez gniazd nasiennych, pokrojonej w paski
-
200 g brązowego cukru
-
1 łyżeczka soli
-
200 g czerwonego octu winnego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
241.9 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
511.7 kJ /
122.3 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PROSTE POMYSŁY
214 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Chutney z czerwonej cebuli i jeżyn
6 godz. 50 min
Chutney z mango
40 min
Przyprawa za'atar
5 min
Masło z chili i sosem Worcestershire
1 godz. 10 min
Konfitura z czerwonej cebuli
40 min
Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem
1 godz. 10 min
Pasta ajvar z papryki i bakłażana
1 godz. 5 min
Sos barbecue z whisky
50 min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1 godz. 40 min
Tapenada z zielonych oliwek
10 min
Tapenada
5 min
Szarpana wieprzowina
4 godz. 15 min