Purbacher Bohnenstrudel

Purbacher Bohnenstrudel

3.7 9 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen

Składniki

  • Zwiebeln geviertelt
    120 g
  • Öl
    530 g
  • Semmeln, altbacken in Würfeln (ca. 1 cm)
    5
  • weiße Bohnen, aus der Dose (Abtropfgewicht)
    1000 g
  • Salz nach Geschmack
    2 ¼ - 2 ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Majoran, getrocknet
    1 - 1 ½ EL
  • gezogener Strudelteig
    4 Blätter

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 23 g
Kalorie 2775 kJ / 663 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 21 g
Węglowodany 88 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...