Purbacher Bohnenstrudel
TM6 TM5

Purbacher Bohnenstrudel

3.5 (8 ocen)

Składniki

  • 120 g Zwiebeln, geviertelt
  • 530 g Öl
  • 5 Semmeln, altbacken, in Würfeln (ca. 1 cm)
  • 1000 g weiße Bohnen, aus der Dose, (Abtropfgewicht)
  • 2 ¼ - 2 ½ TL Salz, nach Geschmack
  • ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
  • 1 - 1 ½ EL Majoran, getrocknet
  • 4 Blätter gezogener Strudelteig

Wartości odżywcze
na 1 Stück
Kalorie
2775 kJ / 663 kcal
Białko
23 g
Węglowodany
88 g
Tłuszcz
24 g
Błonnik
21 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy