Urządzenia i Akcesoria
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
20 portions
Składniki
Crab Cakes
-
bread torn in pieces (approx. 3 slices)120 g
-
yellow pepper cut in pieces (2 cm)80 g
-
unsalted butter diced10 g
-
spring onions cut in pieces (2 cm)40 g
-
medium egg1
-
sour cream40 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
crab meat white (excess liquid squeezed out)300 g
-
fine sea salt½ tsp
Coriander Paste
-
fresh coriander leaves15 g
-
fresh mint leaves15 g
-
coconut cream25 g
-
garlic clove1
-
fresh green chilli halved, deseeded1
-
avocado (approx. 60 g), cut in pieces½
-
lemon juice1 Tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
sugar¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
olive oil1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.7 g
Kalorie
246 kJ /
59 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Węglowodany
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn Cocktail
15 Min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 Min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 Std. 45 Min
Crab Cakes
1 Std. 35 Min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 Std. 25 Min
Tuna Poke Nachos
30 Min
Caesar Salad
30 Min
Guacamole
5 Min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 Min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Asian Steamed Side of Salmon
1 Std. 45 Min