Urządzenia i Akcesoria
Lamb Spezzatino
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only3 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
sage leaves, fresh5
-
onion (approx. 150 g), halved1
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
bacon cut in cubes (3 cm)70 g
-
lamb neck fillet cut in pieces750 g
-
fine sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
carrots cut in slices (1-2 cm)2
-
celery stalks cut in slices (1-2 cm)2
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
dry white wine200 g
-
water100 g
-
2 Tbsp vegetable stock paste, homemade, (see tips)meat stock paste homemade (see tips)2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44.3 g
Kalorie
2479 kJ /
393 kcal
Tłuszcz
42.5 g
Błonnik
3.925 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Chicken in Yoghurt
1 godz.
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1 godz.
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1 godz. 10 min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min