![Peking Chicken Peking Chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2D61057E-1869-4751-A724-75D1374B21E3/Derivates/6CD0C00C-D39D-423F-B3DA-8C8F21EF4F71.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g spring onions, cut in lengths (3 cm)
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 30 g toasted sesame oil
- 150 g carrots, cut in pieces
- 130 g water, plus boiling water for soaking
- 30 g soy sauce
- 600 g chicken breasts, cut in pieces (3 cm)
- 200 g fresh shiitake mushrooms, quartered
- 100 g fresh beansprouts
- 1 tsp red curry paste
- 150 g rice vermicelli, dried
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2260 kJ / 540 kcal
- Białko
- 53.8 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 12.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Beef Teriyaki with Rice
1 Std. 50 Min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
All-In-One 'Roast' Beef
1h 30min
Pork with Black Bean Sauce
30 dk
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 dk
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1sa 15 dk
Curry Noodles with Pork
45min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1sa
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 Std.
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40min