Urządzenia i Akcesoria
Peking Chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
spring onions cut in lengths (3 cm)40 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
toasted sesame oil30 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
water plus boiling water for soaking130 g
-
soy sauce30 g
-
chicken breasts cut in pieces (3 cm)600 g
-
fresh shiitake mushroom quartered200 g
-
fresh beansprouts100 g
-
red curry paste1 tsp
-
rice vermicelli dried150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
53.8 g
Kalorie
2260 kJ /
540 kcal
Tłuszcz
12.2 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crab & Prawn Linguine
25 min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Beef Teriyaki with Rice
1 godz. 50 min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Chicken Korma
40 min
Cashew Chicken
45 min
Quick Beef Massaman Curry
40 min
Chicken Pad Thai
20 min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1 godz.
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min