Urządzenia i Akcesoria
Peking Chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
spring onions cut in lengths (3 cm)40 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
toasted sesame oil30 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
water plus boiling water for soaking130 g
-
soy sauce30 g
-
chicken breasts cut in pieces (3 cm)600 g
-
fresh shiitake mushroom quartered200 g
-
fresh beansprouts100 g
-
red curry paste1 tsp
-
rice vermicelli dried150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
53.8 g
Kalorie
2260 kJ /
540 kcal
Tłuszcz
12.2 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Cauliflower Curry
45 min
Saffron Chicken Penne
30 min
Braised Chicken with Chestnuts
40 min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 godz. 15 min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 min
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
45 min
Chicken Pad Thai
20 min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 godz. 10 min
Chicken and Mushroom Balti
50 min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min