Urządzenia i Akcesoria
Peking Chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
spring onions cut in lengths (3 cm)40 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
toasted sesame oil30 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
water plus boiling water for soaking130 g
-
soy sauce30 g
-
chicken breasts cut in pieces (3 cm)600 g
-
fresh shiitake mushroom quartered200 g
-
fresh beansprouts100 g
-
red curry paste1 tsp
-
rice vermicelli dried150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
53.8 g
Kalorie
2260 kJ /
540 kcal
Tłuszcz
12.2 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Beef Noodle Pho
45 min
Braised Chicken with Chestnuts
40 min
Beef Teriyaki with Rice
1 godz. 50 min
All-In-One 'Roast' Beef
1 godz. 30 min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Chicken Pad Thai
20 min
Gluten Free Savoury Pancakes with Seafood
1 godz.
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min