Urządzenia i Akcesoria
Peking Chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
spring onions cut in lengths (3 cm)40 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
toasted sesame oil30 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
water plus boiling water for soaking130 g
-
soy sauce30 g
-
chicken breasts cut in pieces (3 cm)600 g
-
fresh shiitake mushroom quartered200 g
-
fresh beansprouts100 g
-
red curry paste1 tsp
-
rice vermicelli dried150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
53.8 g
Kalorie
2260 kJ /
540 kcal
Tłuszcz
12.2 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Garlic Prawns
30 min
Kung Pao Prawns
45 min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Beef Teriyaki with Rice
1 godz. 50 min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Easy Satay Chicken
30 min
Mexican Spare Ribs
50 min
Cashew Chicken
45 min
Steamed Beef with Ground Rice
1 godz.
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1 godz.
Chinese Noodles with Vegetables
35 min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 godz.