Urządzenia i Akcesoria
Duck and Pork Terrine
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 52 godz.
10 portions
Składniki
-
duck breasts, skin on (300-350 g total)2
-
orange thin peelings of skin only1
-
cloves2
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds½ tsp
-
ground cinnamon1 pinch
-
white bread crusts removed (approx. 40 g)2 slices
-
milk100 g
-
streaky bacon, cured and smoked (approx. 200 g), 6 cut in pieces, 6 whole12 slices
-
pork shoulder, boneless diced600 g
-
garlic clove large1
-
shallots halved75 g
-
chicken livers200 g
-
ruby port2 Tbsp
-
medium eggs2
-
fine sea salt2 tsp
-
pistachio nuts, unsalted roughly chopped50 g
-
dried cranberries75 g
-
boiling water for baking
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
754 mg
Białko
31 g
Kalorie
1503 kJ /
361 kcal
Tłuszcz
23 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6h 30min
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8h 30min
Shallot Tarte Tatin
2h
Asparagus and Mango Salad
35min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50min
Sweetcorn & Chorizo Chowder
1h
Mustard Dill Sauce
2h 15min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1h 30min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min