Urządzenia i Akcesoria
Duck and Pork Terrine
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 52 godz.
10 portions
Składniki
-
duck breasts, skin on (300-350 g total)2
-
orange thin peelings of skin only1
-
cloves2
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds½ tsp
-
ground cinnamon1 pinch
-
white bread crusts removed (approx. 40 g)2 slices
-
milk100 g
-
streaky bacon, cured and smoked (approx. 200 g), 6 cut in pieces, 6 whole12 slices
-
pork shoulder, boneless diced600 g
-
garlic clove large1
-
shallots halved75 g
-
chicken livers200 g
-
ruby port2 Tbsp
-
medium eggs2
-
fine sea salt2 tsp
-
pistachio nuts, unsalted roughly chopped50 g
-
dried cranberries75 g
-
boiling water for baking
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
754 mg
Białko
31 g
Kalorie
1503 kJ /
361 kcal
Tłuszcz
23 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1 godz. 20 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Limoncello Tarts
3 godz. 15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Bordelaise Sauce
55 min
Steak and Kidney Pudding
5 godz.
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 godz. 30 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.