Urządzenia i Akcesoria
Ham and Mustard Toasts
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
40 pieces
Składniki
Ham and Mustard Topping
-
raw ham hock, boneless (see tip)600 - 700 g
-
water1300 g
-
bay leaf1
-
black peppercorns6
-
cloves2
-
fresh parsley leaves5 g
-
wholegrain mustard2 Tbsp
-
mayonnaise or to taste3 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Melba Toasts
-
white bread5 slices
-
caperberries drained, halved or quartered if large, stalks removed300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
376 mg
Białko
3 g
Kalorie
185 kJ /
44 kcal
Tłuszcz
3 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tarte Bourguignonne
1h 30min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min
Quick Gyros with Tzatziki
15min
Christmas Bread Sauce
15min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1h 30min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1h 20min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Honey Parmesan Parsnips
50min
Bakewell Tart
1h 50min