Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ham and Mustard Topping
- 600 - 700 g raw ham hock, boneless (see tip)
- 1300 g water
- 1 bay leaf
- 6 black peppercorns
- 2 cloves
- 5 g fresh parsley leaves
- 2 Tbsp wholegrain mustard
- 3 Tbsp mayonnaise, or to taste
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Melba Toasts
- 5 slices white bread
- 300 g caperberries, drained, halved or quartered if large, stalks removed
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 185 kJ / 44 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Sód
- 376 mg
Alternatywne przepisy
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1h 45min
Toad in the Hole
1h
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Bread Sauce
1h 25min
Hollandaise Sauce
15min
Lasagne bolognese
2h 30 min
Bread Sauce
1h 25min
White Chocolate and Raspberry Cheesecake
6h 30min
Bakewell Tart
1h 50 min
Dauphinoise Potatoes
50min