Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g d'eau
- 600 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en morceaux (3 cm env.)
- 1 pincée de fève tonka, râpée
- 1 pincée de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g d'huile parfumée à la truffe
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 590 kJ / 140 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 22.8 g
- Tłuszcz
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Risotto aux cèpes
30 Min
Financiers aux asperges vertes et oranges
1h
Artichaut poivrade en barigoule
35 Min
Ceviche de daurade au pamplemousse
1h 5min
Œuf, potimarron et purée avocat-raifort - Bruno Dinel
1h 30min
Asperges sauce mousseline
1h
Crème fouettée à l'aneth
5 Min
Ecrasé de pomme de terre à l'huile d'olive
40min
Risotto (Escale gourmande)
30 Min
Aïoli traditionnel
10 Min
Anchoïade
15 Min