Ecrasé de pomme de terre à la truffe

Ecrasé de pomme de terre à la truffe

4.3 97 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 600 g d'eau
  • 600 g de pommes de terre farineuses, spécial purée coupées en morceaux (3 cm env.)
  • 1 pincée de fève tonka râpée
  • 1 pincée de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 15 g d'huile parfumée à la truffe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 140 kcal / 590 kJ
Białko 3.3 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 22.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...