Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g d'eau
- 600 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en morceaux (3 cm env.)
- 1 pincée de fève tonka, râpée
- 1 pincée de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g d'huile parfumée à la truffe
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 590 kJ / 140 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 22.8 g
- Tłuszcz
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Risotto aux cèpes
30 min
Asperges sauce à l'orange
55 min
Cabillaud confit à l'huile d'olive (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 2)
2h
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12 godz. 45 min
Asperges sauce mousseline
1h
Ecrasé de pomme de terre à l'huile d'olive
40 min
Cabillaud façon aïoli
1h
Ceviche de dorade
10min
Ravioles sauce au foie gras
40 min
Aïoli traditionnel
10min
Sauce mayonnaise
10min