Urządzenia i Akcesoria
Root Vegetable Gratin
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
bread torn in pieces80 g
-
fresh thyme leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
fresh rosemary needles only, to taste1 - 2 sprigs
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil30 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
fresh sage leaves to taste3 - 4
-
mixed root vegetables (e.g. parsnips, swede, potato, beetroot), peeled, thinly sliced (2 mm, see tips)1000 g
-
double cream300 g
-
milk300 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.5 g
Kalorie
2184 kJ /
526 kcal
Tłuszcz
38.7 g
Węglowodany
28.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stroganoff
30 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min