Verdure al curry

Verdure al curry

4.2 46 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • di acqua
    1000 g
  • di sale
    3 cucchiaini
  • di riso a chicco lungo
    300 g
  • di carote pelate e a pezzi (3 cm)
    150 g
  • di porro a fettine
    200 g
  • di zucchine a pezzi (3 cm)
    400 g
  • di melanzane a pezzi (3 cm)
    200 g
  • peperone verde a pezzi (3 cm)
    ½
  • peperone rosso a pezzi (3 cm)
    ½
  • di olio di oliva
    80 g
  • di cipolle a metà
    300 g
  • spicchi di aglio
    4
  • di pomodori a metà
    40 g
  • di coriandolo fresco
    30 g
  • di vino bianco
    100 g
  • di latte di cocco
    200 g
  • di curry in polvere
    1 cucchiaio
  • di zafferano in polvere
    ¼ di cucchiaino
  • di cumino in polvere
    1 cucchiaino
  • di anice in polvere
    1 cucchiaino
  • di cardamomo in polvere
    1 cucchiaino
  • di zucchero
    ½ cucchiaino
  • di farina di cocco
    30 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 411 kcal / 1721 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...