Wersje kompatybilne
Tagliatelle de cacao con gorgonzola, pera y nueces
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta fresca al cacao
- 50 g de sémola de trigo duro
- 280 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 30 g de cacao puro en polvo
- 2 cucharadita de sal
- 4 huevos (60 g c/u)
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
Salsa de gorgonzola, pera y nueces
- 60 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de mantequilla
- 50 g de vino blanco
- 50 g de nata (35% de grasa)
- 200 g de queso gorgonzola en trozos
- 400 g de peras en dados
- 50 g de nueces peladas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2456 kJ / 588 kcal
- Białko
- 17.51 g
- Węglowodany
- 46.71 g
- Tłuszcz
- 36.75 g
- Błonnik
- 3.91 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25 min
Risotto con setas a la cerveza
40 dk
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30 Min
Pappardelle con ragú de cordero
45 dk
Pizza con pesto de pistachos, queso cremoso y mortadela
3h 30min
Farfalle con gorgonzola y pera
25 min
Croquetas de gorgonzola y nata con salsa de cereza
9 Std. 10 Min
Risotto con pera y gorgonzola
30 Min
Tagliatelle con salsa de boletus
2sa 30 dk
Risotto con boletus
30 Min
Risotto con manzana y boletus
30 Min
Tallarines trufados a la carbonara
25 min