Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 2 carote, pelate
- 500 g di acqua
- 100 g di spinaci baby freschi, puliti ed asciugati
- 4 fette di prosciutto cotto
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati (20 aghi)
- 10 fagioli rossi in scatola
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 243 kJ / 58 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 2.5 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 0 mg
Alternatywne przepisy
Porcellini focaccina
1h 15 min.
Wurstel vestiti
40 min.
Omini di pomodori
1h
Armonia di bosco
30min
Pasta sfoglia veloce
2h
Orsetti di riso
1h 30 min.
Corona di orsetti
3h
Fantasmini al formaggio
1 Std. 40 Min
Topo polpette
45 min.
Rotolini di lasagne
1h
Pane pesto e pomodori
3 Std. 55 Min
Grissoni rustici saporiti
1 Std. 40 Min