Brodetto di Fano

Brodetto di Fano

4.7 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla in quarti
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di code di gambero
    500 g
  • di molluschi cefalopodi misti (moscardini, totani, calamari, ecc.), puliti e a pezzi
    700 g
  • di concentrato di pomodoro
    30 g
  • di passata di pomodoro
    200 g
  • di aceto di vino rosso
    100 g
  • di pesce misto per zuppa pulito e a filetti (vedere consigli)
    500 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di acqua
    100 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di pane tostato
    8 fette

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 710 kcal / 2971 kJ
Białko 74 g
Tłuszcz 23.6 g
Węglowodany 53.7 g
Błonnik 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...