Urządzenia i Akcesoria
Fougasse aux grattons
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 parts
Składniki
-
150 g de grattons de canard
-
240 g d'eau
-
10 g de levure boulangère fraîche
-
400 g de farine et un peu pour le plan de travail
-
2 c. à café rases de sel
-
50 g de graisse de canard
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 part
Białko
12 g
Kalorie
1637 kJ /
390 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Anchoïade
15 min
Couronnes des Rois aux fruits confits
17 godz.
Galette briochée aux pralines roses
7 godz. 25 min
Oreillettes
3 godz. 40 min
La socca
40 min
Navettes
2 godz.
Pompes à l'huile
3 godz.
La fougasse d'Aigues-Mortes
45 min
Navettes au zeste d'orange
1 godz. 35 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 godz.
Alouettes provençales
1 godz. 30 min
Canistrelli
1 godz.