Urządzenia i Akcesoria
Tiramisu aux cerises
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
120 g de liqueur d'amande type amaretto
-
150 g d'eau
-
60 g de sucre en poudre
-
250 g de mascarpone
-
300 g de crème liquide entière très froide
-
20 biscuits roses de Reims
-
300 g de cerises dénoyautées et coupées en deux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.5 g
Kalorie
2178 kJ /
520 kcal
Tłuszcz
34.7 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Les fruits rouges
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Tiramisu pêche-lavande
3 Std. 20 Min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2 Std. 30 Min
Choux vanille-framboise
2 Std. 30 Min
Fraisiers façon tiramisu
12 Std. 30 Min
Patience aux fruits d'été
13 Std.
Pannacotta au melon
2 Std. 15 Min
Cobbler à la cerise
40 Min
Tiramisu fraise rhubarbe
2 Std. 35 Min
Gâteau aux clémentines
3 Std. 15 Min
Charlotte chocolat-coco
12 Std.
Tiramisu framboises-fraises
3 Std.
Tiramisu choco-pistache en verrines
3 Std. 30 Min