Tatin de poires aux speculoos
TM6 TM5

Tatin de poires aux speculoos

4.1 (115 ocen)

Składniki

  • 90 g de beurre doux (15 g pour le moule et 75 g pour la pâte)
  • 20 g de cassonade
  • 85 g de biscuits speculoos
  • 800 g de poires Williams, coupées en morceaux
  • 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
  • 50 g d'eau froide
  • 1 pincée de sel

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1100 kJ / 263 kcal
Białko
2.9 g
Węglowodany
36.3 g
Tłuszcz
11.9 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy