Grano con crema di cavolfiore e prosciutto

Grano con crema di cavolfiore e prosciutto

2.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 porzioni

Składniki

  • 50 g di mandorle pelate
  • 750 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 250 g di chicchi di grano (cottura 20 minuti)
    250 g di orzo perlato, (cottura 20 minuti)
  • 500 g di cavolfiori in cimette
  • 250 g di ricotta fresca sgocciolata dal siero
  • 200 g di latte
  • 100 g di prosciutto crudo a fette

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 233 kcal / 974 kJ
Białko 13.6 g
Tłuszcz 8.8 g
Węglowodany 26.3 g
Błonnik 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...