Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů extra panenského olivového oleje
- 30 gramů čerstvé bazalky, listy, omyté a osušené
- ½ stroužku česneku
- 30 gramů kaparů, nakládaných, scezených
- 50 gramů sušených rajčat, v oleji
- 1 čajová lžička soli
- 100 gramů bílého jogurtu, neslazeného
- 700 gramů vody
- 400 gramů brambor, na plátky (½ cm)
- 2 kusy mořského vlka, vykuchaného (cca 350 - 400 gramů každý)
- 8 cherry rajčátek, napůl
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 8669 kJ / 2071 kcal
- Białko
- 167.6 g
- Węglowodany
- 83.8 g
- Tłuszcz
- 120.8 g
- Błonnik
- 5.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Svařené víno
10 min
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30 min
Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem
30 min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 min
Jablečný koláč s Multifunkčním kráječem Thermomix®
1h
Rybí frikadely s crème fraîche dipem s medvědím česnekem
30 min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 min
Krůtí roláda s olivami a zeleninová quinoa
50 min
Penne se slávkami
1h 5 min
Okurková polévka s krevetovým špízem
35min
Zeleninové kari s rýží
1h
Hovězí hamburger se sýrovým srdcem
45 min