Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů extra panenského olivového oleje
- 30 gramů čerstvé bazalky, listy, omyté a osušené
- ½ stroužku česneku
- 30 gramů kaparů, nakládaných, scezených
- 50 gramů sušených rajčat, v oleji
- 1 čajová lžička soli
- 100 gramů bílého jogurtu, neslazeného
- 700 gramů vody
- 400 gramů brambor, na plátky (½ cm)
- 2 kusy mořského vlka, vykuchaného (cca 350 - 400 gramů každý)
- 8 cherry rajčátek, napůl
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 8669 kJ / 2071 kcal
- Białko
- 167.6 g
- Węglowodany
- 83.8 g
- Tłuszcz
- 120.8 g
- Błonnik
- 5.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40 min
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1 godz.
Losos s rajčatovým glazé, brokolicí a rýží basmati
40 min
Losos s pórkem a bylinkami
35 Min
Pstruh se zelenou čočkou
35 Min
Jehněčí masové kuličky s kuskusem, jogurtem a mátou
40 min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 Min
Treska s citrusovým máslem
50 Min
Losos s kokosovým chilli přelivem
30 min
Tilápie s červeným kari
40 min
Losos se špenátem a divokou rýží
1 godz. 15 min
Kuřecí pilaf se zeleninou a mandlemi
45 min