Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 gramů parmazánu, na kusy
- 12 kusů cherry rajčat
- 7 polévkových lžic olivového oleje
- 3 ¾ čajová lžička soli
- 3 špetky cukru
- 100 gramů cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 250 gramů smetany, 35 % tuku
- 250 gramů vody
- 10 gramů hříbků, sušených (viz Tip)
-
1 - 2
čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty, podle chuti
lub 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody), podle chuti - 1 čajová lžička nastrouhané citrónové kůry
- 2 špetky mletého černého pepře
- 4 špetky nastrouhaného muškátového oříšku
- 20 gramů kukuřičného škrobu
- 30 gramů bílého vína
- ¼ čajové lžičky soli, hrubé
- 400 gramů těstovin (tagliatelle)
- 300 gramů čerstvých hřibů, očištěných, na plátky (3 mm)
- listy potočnice lékařské, na podávání (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 3530 kJ / 843 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 75 g
- Tłuszcz
- 50 g
- Błonnik
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houbové rizoto
40min
Houbové rizoto s mascarpone
30min
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40min
Thajská polévka s krevetami
30min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40min
Tagliatelle s restovanými hříbky
1h
Pad thai
45min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 min
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
25 min
Čočka s krevetami
20 min