Urządzenia i Akcesoria
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porce
Składniki
-
60 gramů cibule na čtvrtky
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
-
50 gramů bílého vína, suchého
-
700 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty1 čajová lžička soli plus podle chuti
-
200 gramů sýru gorgonzoly (nebo nivy), na malé kousky
-
200 gramů hrušek oloupaných, bez jádřince, na kostičky (1 cm)
-
30 gramů másla
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
15.9 g
Kalorie
2535 kJ /
605 kcal
Tłuszcz
27.75 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
75.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40 min
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40 min
Citrónové rizoto s bílou rybou
30 min
Hráškové rizoto s pancettou
30 min
Cuketové rizoto s krevetami
1 godz. 15 min
Rizoto s krémovou rukolou
40 min
Rizoto s uzeným sýrem
35 min
Špenátové rizoto
30 min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 min
Milánské rizoto
30 min
Rizoto s parmazánem
30 min