Focaccia fève, bacon et pecorino

Focaccia fève, bacon et pecorino

4.3 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 portions

Składniki

La pâte
  • d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
    20 g
  • gousse d'ail (opcjonalnie) à ajuster en fonction des goûts
    ½ - 1
  • de fèves fraîches écossées
    350 g
    350 g de fèves surgelées, et décongelées
  • d'eau
    300 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
  • de levure boulangère fraîche
    20 g
  • de farine de blé
    450 g
La garniture
  • de pecorino râpé
    150 g
  • de parmesan râpé
    50 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de poitrine de porc en fines tranches
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 858 kcal / 3590 kJ
Białko 37.3 g
Tłuszcz 40.8 g
Węglowodany 91.1 g
Błonnik 8.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...