Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de viande de porc, détaillée en dés (4 x 4 cm env.)
- 3 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'origan déshydraté
- 1 c. à café de paprika doux en poudre
- ½ c. à café de paprika fort en poudre (opcjonalnie)
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de cumin en poudre
- 100 g de vinaigre de vin blanc
- 150 g de jus d'orange
- 100 g d'oignon doux, coupé en morceaux
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'huile végétale
- 20 g de saindoux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1227 kJ / 293 kcal
- Białko
- 35.52 g
- Węglowodany
- 3.52 g
- Tłuszcz
- 15.19 g
- Błonnik
- 0.38 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biryani de dinde
8h 50min
Sincronizada au poulet, tomate et coriandre
1h 15min
Pain libanais épicé
3 Std. 30 Min
Terrine de betteraves et de fromage de chèvre
Brak ocen
Chili con carne
1h 15min
Dip aux haricots noirs
25 Min
Nasi goreng
50 Min
Burritos de poulet, sauce chipotle
40min
Poulet tikka masala
35 Min
Mafé de poulet
1h
Nachos au chili et cheddar
45min
Pain indien (naan)
1h 50min