Roulé de bœuf à la brésilienne

Roulé de bœuf à la brésilienne

4.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 pièces

Składniki

  • de viande de bœuf tranchée finement (plat et rond de tranche ou rumsteck)
    880 g
  • de poivron rouge coupé en lanières
    100 g
  • de carotte coupée en bâtonnet
    100 g
  • de haricots verts frais coupés en lanières
    80 g
  • saucisses sans peau et coupées en lanières (env. 200 g)
    2
  • d'oignons coupés en morceaux
    150 g
  • gousses d'ail
    3
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de tomates concassées en conserve
    400 g
  • de vin rouge
    80 g
  • d'eau
    750 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
  • de fond de viande
    2 c. à café
    2 cubes de bouillon de viande
  • de riz
    300 g
  • de sel
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 508.9 kcal / 2129.4 kJ
Białko 37.9 g
Tłuszcz 16.3 g
Węglowodany 50 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 4.6 g
Sód 748.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...