
Urządzenia i Akcesoria
Świąteczne cake pops
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
22 sztuki
Składniki
-
400 g ciasta suchego, np. babkowego, pokrojonego na kawałki
-
120 g sera mascarpone
-
80 g kremu orzechowo-czekoladowego wykonanego w TM
-
250 - 300 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
-
3 łyżki oleju
-
22 precelki, solone kruche, przełamane na pół
-
44 pastylki cukrowe białe, drobne
-
22 draże czekoladowe czerwone, M&M'S®
-
50 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
207.5 kcal /
868 kJ
Białko
3.9 g
Tłuszcz
10.3 g
Węglowodany
24.9 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Sód
217.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® SEZONOWO
13 Przepisów
Polska
Polska