Cake pops na Halloween

Cake pops na Halloween

4.0 203 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz. 15 min
16 sztuk

Składniki

Ciasto
  • 120 g masła pokrojonego na kawałki
  • 100 g cukru
  • 2 jajka
  • 130 g mąki pszennej
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • 20 g mleka
Cake pops
  • 200 g sera mascarpone podzielonego na kawałki
  • 250 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
  • 32 draże czekoladowe (ok. 40 g)
  • 50 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 277 kcal / 1158 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 26 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...