
Urządzenia i Akcesoria
Cake pops na Halloween
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz. 15 min
16 sztuk
Składniki
Ciasto
-
120 g masła pokrojonego na kawałki
-
100 g cukru
-
2 jajka
-
130 g mąki pszennej
-
1 łyżeczka proszku do pieczenia
-
20 g mleka
Cake pops
-
200 g sera mascarpone podzielonego na kawałki
-
250 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
32 draże czekoladowe (ok. 40 g)
-
50 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
277 kcal /
1158 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

HALLOWEEN
10 Przepisów
Polska
Polska