
Urządzenia i Akcesoria
Cake pops na Halloween
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz. 15 min
16 sztuk
Składniki
Ciasto
-
masła pokrojonego na kawałki120 g
-
cukru100 g
-
jajka2
-
mąki pszennej130 g
-
proszku do pieczenia1 łyżeczka
-
mleka20 g
Cake pops
-
sera mascarpone podzielonego na kawałki200 g
-
białej czekolady pokrojonej na kawałki250 g
-
draże czekoladowe (ok. 40 g)32
-
gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki50 g
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
277 kcal /
1158 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

HALLOWEEN
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Babeczki nietoperze na Halloween
2 godz.
Trufle nietoperze z dynią
2 godz. 30 min
Halloweenowe babeczki
1 godz. 40 min
Bezowe duszki
3 godz.
Krwawe paluchy wiedźmy
4 godz. 10 min
Dżdżownice w czekoladowej ziemi
2 godz. 20 min
Makaroniki malinowe
1 godz. 20 min
Amerykańskie pączki "donuts"
2 godz. 45 min
Świąteczne cake pops
2 godz. 20 min
Czekoladowa gąsienica
3 godz. 15 min
Tort z niespodzianką
12 godz.
Tort tęczowy z lizakami
6 godz.