Cake pops na Halloween

Cake pops na Halloween

4.0 201 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz. 15 min
16 sztuk

Składniki

Ciasto
  • masła pokrojonego na kawałki
    120 g
  • cukru
    100 g
  • jajka
    2
  • mąki pszennej
    130 g
  • proszku do pieczenia
    1 łyżeczka
  • mleka
    20 g
Cake pops
  • sera mascarpone podzielonego na kawałki
    200 g
  • białej czekolady pokrojonej na kawałki
    250 g
  • draże czekoladowe (ok. 40 g)
    32
  • gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki
    50 g

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 277 kcal / 1158 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 26 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...