Urządzenia i Akcesoria
Cake pops na Halloween
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz. 15 min
16 sztuk
Składniki
Ciasto
-
120 g masła pokrojonego na kawałki
-
100 g cukru
-
2 jajka
-
130 g mąki pszennej
-
1 łyżeczka proszku do pieczenia
-
20 g mleka
Cake pops
-
200 g sera mascarpone podzielonego na kawałki
-
250 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
32 draże czekoladowe (ok. 40 g)
-
50 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Białko
4 g
Kalorie
1158 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
HALLOWEEN
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Babeczki nietoperze na Halloween
2 godz.
Halloweenowe kapelusze czarownic
4 godz. 45 min
Trufle nietoperze z dynią
2 godz. 30 min
Halloweenowe babeczki
1 godz. 40 min
Bezowe duszki
3 godz.
Krwawe paluchy wiedźmy
4 godz. 10 min
Dżdżownice w czekoladowej ziemi
2 godz. 20 min
Makaroniki malinowe
1 godz. 20 min
Amerykańskie pączki "donuts"
2 godz. 45 min
Lizaki bezowe choinki
3 godz. 40 min
Cake pops na święta
6 godz.
Świąteczne cake pops
2 godz. 20 min