
Urządzenia i Akcesoria
Crema di finocchi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 porzioni
Składniki
-
di patate pelate e a pezzi (2 cm)100 g
-
di finocchi puliti e a pezzi200 g
-
di cipolla a pezzi50 g
-
di dado per brodo vegetale fatto in casa1 cucchiaino
-
di acqua300 g
-
di sale (opcjonalnie)1 cucchiaino
-
di latte50 g
-
di olio extravergine di oliva50 g
-
di stracchino25 g
-
di pepe macinato + q.b.1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
328 kcal /
1372 kJ
Białko
5.6 g
Tłuszcz
29.2 g
Węglowodany
11.5 g
Błonnik
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Finocchi
5 Przepisów
Włochy
Włochy