Minestra di farro e ceci

Minestra di farro e ceci

4.7 404 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla in quarti
    50 g
  • di carota pelata e a pezzi
    30 g
  • di gambi di sedano a pezzi
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di ceci in scatola sciacquati e sgocciolati
    500 g
  • di acqua
    800 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di farro perlato (cottura 35-40 minuti)
    150 g
  • di pepe nero macinato fresco (opcjonalnie)
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzioni

Kalorie 340 kcal / 1422 kJ
Białko 14.4 g
Tłuszcz 11.3 g
Węglowodany 48.1 g
Błonnik 10.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...