Urządzenia i Akcesoria
Farinata di ceci (vegan)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 fette
Składniki
-
450 g di acqua
-
150 g di farina di ceci
-
25 g di olio extravergine di oliva
-
½ cucchiaino di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 fette
Białko
32.7 g
Kalorie
3305 kJ /
790 kcal
Tłuszcz
32.6 g
Błonnik
16 g
Węglowodany
91.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Falafel con salsa allo yogurt di soia
55 min
Falafel di lenticchie
12 godz. 30 min
Polpettone di lenticchie (vegan)
2 godz.
Farina di ceci
45 min
Polpettone fagiolini e patate
1 godz. 30 min
Hummus di ceci
9 godz. 20 min
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45 min
Panissa
45 min
Focaccia al formaggio di Recco
1 godz. 15 min
Tortino di lenticchie
50 min
Torta salata di bietole
1 godz.
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35 min