Farinata di ceci (vegan)

Farinata di ceci (vegan)

3.9 354 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 fette

Składniki

  • di acqua
    450 g
  • di farina di ceci
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    25 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 8 fette

Kalorie 790 kcal / 3305 kJ
Białko 32.7 g
Tłuszcz 32.6 g
Węglowodany 91.5 g
Błonnik 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...