Urządzenia i Akcesoria
Farinata di ceci (vegan)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 fette
Składniki
-
450 g di acqua
-
150 g di farina di ceci
-
25 g di olio extravergine di oliva
-
½ cucchiaino di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 fette
Białko
32.7 g
Kalorie
3305 kJ /
790 kcal
Tłuszcz
32.6 g
Błonnik
16 g
Węglowodany
91.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ragù di tempeh
30 min
Falafel con salsa allo yogurt di soia
55 min
Tortino di lenticchie
50 min
Pasta brisée (vegan)
45 min
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35 min
Panissa
45 min
Polpettone di lenticchie (vegan)
2 godz.
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1 godz. 20 min
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1 godz. 10 min
Hummus di ceci
9 godz. 20 min
Falafel di lenticchie
12 godz. 30 min
Mini burger di broccoletti e ceci
1 godz. 35 min