Urządzenia i Akcesoria
Coriander chilli chutney
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 Total recipe
Składniki
-
fresh coriander leaves, stems and roots, cut into thirds (2-3 bunches) (see Tips)120 g
-
fresh long green chillies (approx. 3 chillies) trimmed and cut into halves50 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
olive oil50 g
-
sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
2258 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
2163 kJ /
515 kcal
Tłuszcz
51 g
Błonnik
11.1 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Amritsari dal
26 godz.
Everyday Indian curry paste
30 min
Chaat masala
10 min
Bombay aloo
40 min
Fresh coconut chutney
10 min
Spiced tomato chutney
30 min
Ginger paste
15 min
Garlic paste
20 min
Garam masala powder
5 min
Tarka dal
30 min
Dosa with spiced potato filling
17 godz. 40 min
Cucumber and mint raita
30 min