Urządzenia i Akcesoria
Tempura vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil (approx. 2L), to deep fry
-
egg1
-
ice cold water120 g
-
sparkling mineral water ice cold100 g
-
plain flour120 g
-
rice flour50 g
-
vegetables of choice, cut into pieces or sliced (see Tips)300 - 400 g
-
sea salt flakes to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
67.1 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1000.2 kJ /
239.1 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
44.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chile con queso cob loaf
40 min
No fail mash potato
20 min
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2 godz.
Yorkshire puddings
3 godz. 40 min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 godz. 30 min
Beer batter fish
40 min
Creamy potato mash
30 min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1 godz. 5 min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3 godz. 15 min
Tandoori paneer pizza
1 godz. 30 min
Creamy beef curry and rice
1 godz. 15 min
Daging Merah
35 min