Urządzenia i Akcesoria
Tempura vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil (approx. 2L), to deep fry
-
egg1
-
ice cold water120 g
-
sparkling mineral water ice cold100 g
-
plain flour120 g
-
rice flour50 g
-
vegetables of choice, cut into pieces or sliced (see Tips)300 - 400 g
-
sea salt flakes to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
67.1 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1000.2 kJ /
239.1 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
44.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Passion fruit mojito mocktail
15 min
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10 min
Chilli with rice
50 min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 godz. 40 min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 godz. 50 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Charcoal waffle cones
35 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min