Urządzenia i Akcesoria
Tempura vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil (approx. 2L), to deep fry
-
egg1
-
ice cold water120 g
-
sparkling mineral water ice cold100 g
-
plain flour120 g
-
rice flour50 g
-
vegetables of choice, cut into pieces or sliced (see Tips)300 - 400 g
-
sea salt flakes to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
67.1 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1000.2 kJ /
239.1 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
44.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Berry mojito mocktail
5 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
Date and Nut Balls
20 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Chunky guacamole
10 min
Gluten Free Dinner Rolls
1 godz. 55 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Chocolate lava pudding
40 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 godz.
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min