Urządzenia i Akcesoria
Pappadums with mint and coriander chutney
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 50 min
15 portions
Składniki
Pappadums
-
water180 g
-
whole black urad dal whole or split, husks removed (see Tips)400 g
-
fine salt1 tsp
-
chilli powder1 tsp
-
vegetable oil plus 300-500 g extra for rolling and frying1 tbsp
Mint and coriander chutney
-
fresh mint leaves only12 sprigs
-
fresh coriander leaves only10 sprigs
-
fresh long green chilli cut into halves and deseeded1
-
sea salt flakes1 tsp
-
lime juice only (approx. 20 g)1
-
natural yoghurt150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
310.2 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
479.1 kJ /
114.1 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
14.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jeera rice (Cumin rice)
20 min
Bombay aloo
40 min
Cucumber and mint raita
30 min
Rajma (kidney bean curry)
45 min
Lamb dhansak
25 godz. 45 min
Spiced tomato chutney
30 min
Jungli Laal Maas
5 godz.
Coriander Chutney
5 min
Beef madras
1 godz. 30 min
Bhuna gosht
1 godz. 20 min
Chicken 65 and green chutney
1 godz. 5 min
Chicken korma
45 min