
Urządzenia i Akcesoria
Möhren-Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Bergkäse in Stücken (2 cm)120 g
-
Maronen, gegart, geschält vakuumverpackt200 g
-
Schalotten40 g
-
Olivenöl20 g
-
Möhren längs halbiert, in schrägen Stücken (1 cm)400 g
-
Thymian, getrocknet1 TL
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Salz½ TL
-
Wasser kochend heiß650 g
-
kurze Nudeln (z.B. Casarecce von DeCecco), siehe Tipp250 g
-
Milch150 g
-
Zitronensaft2 EL
-
Pfeffer2 Prisen
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
556 kcal /
2330 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 1/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy