Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g de sucre en poudre
- 20 g de fécule de maïs
- 90 g d'amandes en poudre
- 4 blancs d'œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1326.1 kJ / 317 kcal
- Białko
- 8.1 g
- Węglowodany
- 48.9 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 44.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bavarois aux trois chocolats
15 Std.
Dacquoise praliné-chocolat
50min
Crème pâtissière
15 Min
Lemon curd
25min
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4h
Dacquoise aux framboises
2 godz.
Entremets cassis et crémeux citron
5 Std.
Miroir à la framboise
15 Min
Crème diplomate aux fruits
1 godz.
Pâte à chou
2 godz.
Royal au chocolat
3h 30min
Trianon
3 Std.