
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
- 100 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
- 500 g de lait
- 1 c. à café de cacao en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 tasse
- Kalorie
- 302 kcal / 1255 kJ
- Białko
- 5.2 g
- Tłuszcz
- 24.5 g
- Węglowodany
- 15 g
- Błonnik
- 0.2 g