Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g d'eau
- 10 g de levure boulangère sèche
- 500 g de farine blanche type 45, et un peu pour le plat
- 1 c. à café de sel
- farine blanche type 45, pour le saladier
- 150 g de brie
- 1 truffe fraîche hachée de petite taille
- 1 jaune d'œuf battu
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2410 kJ / 573 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 93 g
Alternatywne przepisy
Naans au fromage
2h 25min
Cookies macadamia-chocolat
35min
Pain pide (pain turc)
2 godz.
Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes
1h 50 min
Pain farci à la mozzarella
45 min
Pizza turque au bœuf et aux épinards
40 Min
Panzerotti aux poivrons
1 godz. 45 min
Pain pita
1h 30 min
Pains au beurre d'herbes
1h
Mont d'Or et brioche
2 Std. 45 Min
Bagel
1 Std. 10 Min
Bun à burger
4h 10 min