Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolat blanc, détaillé en carrés
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 30 g de sucre en poudre
- 250 g de mascarpone
- 20 g de marsala sec
- 18 biscuits roses de Reims (taille mini)
- 250 g de framboises fraîches
- 60 g de copeaux de chocolat noir
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2057.8 kJ / 491.8 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 30.3 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tiramisu fraise rhubarbe
2 Std. 35 Min
Entremets fraise-framboise comme un tiramisu
40min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1h 35min
Tiramisu fruits rouges et violette
50 Min
Trifle aux fraises
15 Min
Fraisiers façon tiramisu
12 Std. 30 Min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2 Std. 30 Min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12 Std. 20 Min
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45min
Tiramisu framboises-fraises
3u.
Tiramisu poire-speculoos
12 Std. 30 Min
Tiramisu aux fraises
4 Std. 30 Min