Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g biscuit au beurre
- 100 g de noisettes décortiquées
- 2 œufs, blancs et jaunes séparés
- 150 g de sucre en poudre
- 250 g de mascarpone
- 100 g de caramel au beurre salé
- 30 g de cacao en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2070.5 kJ / 493.5 kcal
- Białko
- 8.4 g
- Węglowodany
- 55.1 g
- Tłuszcz
- 26.5 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verrines choco-caramel-speculoos
3u. 40min
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30min
Tiramisu choco-pistache en verrines
3h 30min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3 Std. 50 Min
Moelleux au chocolat au lait et cœur praliné
50min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 Std. 30 Min
Gâteau magique au caramel au beurre salé
3sa 15 dk
Tiramisu à la pâte à tartiner chocolat-noisettes
12h
Verrine fraise-chocolat blanc
1 Std. 45 Min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12h 30min
Tiramisu poire-speculoos
12h 30min
Cheesecake au caramel au beurre salé
12h