Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le cheesecake
- 150 g de biscuits Digestive
- 50 g de beurre doux, mou
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 200 g de crème liquide entière
- 300 g de fromage frais
- 40 g de sucre en poudre
- 30 g de sucre vanillé maison
La finition
- 150 g de framboises fraîches
- sucre glace maison, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1490 kJ / 356 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 21.5 g
- Tłuszcz
- 28.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12h 30min
Tarte au citron destructurée
20 min
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 godz. 45 min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2 godz. 40 min
Cheesecakes en verrine
3h 5 min
Cheesecake chocolat blanc-noix de coco
55 min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3 Std. 50 Min
Pannacotta aux 3 chocolats
2 godz. 30 min
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3h 40min
Cheesecake au caramel au beurre salé
12h