Urządzenia i Akcesoria
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Millet-stuffed Cabbage Rolls
-
250 g bulgur wheatmillet grains250 g
-
water1200 g
-
savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)6 - 12
-
onions quartered180 g
-
garlic cloves2
-
fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)200 g
-
unsalted butter diced20 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste½ - ¾ tsp
Sauce
-
unsalted butter diced30 g
-
double cream80 g
-
fine sea salt to taste½ - ¾ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1185 kJ /
283 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 godz.
Borscht
50 min
Quinoa Broth
35 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Danish Split Pea Soup
1 godz.
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Red Lentil Soup
40 min