Urządzenia i Akcesoria
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Millet-stuffed Cabbage Rolls
-
250 g bulgur wheatmillet grains250 g
-
water1200 g
-
savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)6 - 12
-
onions quartered180 g
-
garlic cloves2
-
fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)200 g
-
unsalted butter diced20 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste½ - ¾ tsp
Sauce
-
unsalted butter diced30 g
-
double cream80 g
-
fine sea salt to taste½ - ¾ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1185 kJ /
283 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Tofu stew
30 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25 min
Amaranth and Chickpea Patties
1 godz. 30 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Sugar Free Banana Bread
1 godz. 15 min