Urządzenia i Akcesoria
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Millet-stuffed Cabbage Rolls
-
250 g bulgur wheatmillet grains250 g
-
water1200 g
-
savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)6 - 12
-
onions quartered180 g
-
garlic cloves2
-
fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)200 g
-
unsalted butter diced20 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste½ - ¾ tsp
Sauce
-
unsalted butter diced30 g
-
double cream80 g
-
fine sea salt to taste½ - ¾ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1185 kJ /
283 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stroganoff
30 min
Courgette Omelette
40 min
Scandinavian Brunch
Brak ocen
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 godz. 20 min
Amaranth and Chickpea Patties
1 godz. 30 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Minestrone
45 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Kale Meat(less) Balls
30 min