Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g rapeseed oil
- 10 - 15 g fresh dill, leaves only, to taste
- 20 - 30 g caster sugar, to taste
- 20 g white wine vinegar
- 20 g lemon juice
- 25 g Dijon mustard or other medium hot mustard
- 30 g sweet mustard
- 1 egg yolk, from medium egg
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 10 g
- Kalorie
- 238.9 kJ / 57.1 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 1.2 g
- Tłuszcz
- 5.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 41.5 mg
Alternatywne przepisy
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Creamy French Dressing
5 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 Min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18 Std.
Caesar Salad Dressing
5 min
Hollandaise Sauce
15 Min
Béchamel Sauce
15 Min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2 Std. 15 Min
Lemon meringue tart
2 Std. 30 Min