Urządzenia i Akcesoria
Mustard Dill Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
350 g
Składniki
-
rapeseed oil200 g
-
fresh dill leaves only, to taste10 - 15 g
-
caster sugar to taste20 - 30 g
-
white wine vinegar20 g
-
lemon juice20 g
-
Dijon mustard or other medium hot mustard25 g
-
sweet mustard30 g
-
egg yolk from medium egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 g
Sód
41.5 mg
Białko
0.1 g
Kalorie
238.9 kJ /
57.1 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilla Ice Cream
12 godz.
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Brak ocen
Ginger Sparkler
40 min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4 godz. 25 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30 min
Almond Tuiles
1 godz. 30 min
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11 godz. 10 min
Peach Pavlova
5 godz. 30 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Mayonnaise
5 min
Hollandaise Sauce
15 min