蔬菜汤

蔬菜汤

3.0 2 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
3 人份

Składniki

  • 红洋葱 切半
    100 克
  • 蒜瓣
    2 个
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • 孜然粉
    ½ 茶匙
  • 食油
    20 克
  • 600 克
  • 江鱼仔粉
    1 茶匙
  • 西兰花 去梗
    200 克
  • 红萝卜 切成薄片
    100 克
  • 白萝卜 切丁 (1公分)
    50 克
  • 芹菜 切片
    50 克
  • 1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 915 mg
Białko 3 g
Kalorie 525 kJ / 125 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...