Urządzenia i Akcesoria
蔬菜汤
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
3 人份
Składniki
-
红洋葱 切半100 克
-
蒜瓣2 个
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
孜然粉½ 茶匙
-
食油20 克
-
水600 克
-
江鱼仔粉1 茶匙
-
西兰花 去梗200 克
-
红萝卜 切成薄片100 克
-
白萝卜 切丁 (1公分)50 克
-
芹菜 切片50 克
-
盐1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
915 mg
Białko
3 g
Kalorie
525 kJ /
125 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
滋补月子餐
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy