Urządzenia i Akcesoria
西洋菜猪骨汤
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
8 人份
Składniki
-
猪骨 选龙骨最佳,切大块(见要诀)600 克
-
西洋菜 切段100 克
-
胡萝卜 切大块50 克
-
玉米 切段50 克
-
姜20 克
-
蜜枣1 颗
-
水1300 克
-
盐 (约1茶匙),依个人口味调整5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
291.1 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
719.5 kJ /
172.1 kcal
Tłuszcz
13.8 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
地道中国菜:秋天的成熟
10 Przepisów
Chiny
Chiny