西洋菜猪骨汤

西洋菜猪骨汤

4.6 5 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
8 人份

Składniki

  • 猪骨 选龙骨最佳,切大块(见要诀)
    600 克
  • 西洋菜 切段
    100 克
  • 胡萝卜 切大块
    50 克
  • 玉米 切段
    50 克
  • 20 克
  • 蜜枣
    1 颗
  • 1300 克
  • (约1茶匙),依个人口味调整
    5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 291.1 mg
Białko 9.6 g
Kalorie 719.5 kJ / 172.1 kcal
Tłuszcz 13.8 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Węglowodany 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...