Urządzenia i Akcesoria
剁椒肉末蒸豆腐
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
3 人份
Składniki
-
五花肉150 克
-
盐¼ 茶匙
-
剁椒35 克
-
料酒10 克
-
生抽10 克
-
老抽1 茶匙
-
姜2 片
-
嫩豆腐 切块300 克
-
水500 克
-
葱 切葱花10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11.2 g
Kalorie
1481 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
32.5 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食粤飘香
70 Przepisów
Chiny
Chiny