剁椒肉末蒸豆腐

剁椒肉末蒸豆腐

4.7 9 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
3 人份

Składniki

  • 五花肉
    150 克
  • ¼ 茶匙
  • 剁椒
    35 克
  • 料酒
    10 克
  • 生抽
    10 克
  • 老抽
    1 茶匙
  • 2 片
  • 嫩豆腐 切块
    300 克
  • 500 克
  • 切葱花
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 11.2 g
Kalorie 1481 kJ / 354 kcal
Tłuszcz 32.5 g
Błonnik 1.9 g
Węglowodany 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...