Urządzenia i Akcesoria
Betabeles con alioli de cilantro
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 porciones
Składniki
Alioli de cilantro
-
250 g de aceite
-
1 diente de ajo pelado
-
20 g de cebolla
-
65 g de hojas de cilantro
-
½ cdita de sal o al gusto
-
10 g de jugo de limón, recién exprimido
-
1 huevo fresco
Betabel
-
1000 g de agua
-
1 ½ cdita de sal gruesa
-
500 g de betabel medianos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
3 g
Kalorie
1793 kJ /
427 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
METATE & MOLCAJETE
62 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Fideo seco en salsa de chiles
35 min
Tabule de quinoa
10 min
Botana fresca de surimi
10 min
Aguachile de pepino y palmitos
15 min
Espárragos con mantequilla balsámica
35 min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1 godz.
Ensalada de ejotes navideños
1 godz. 10 min
Ensalada de betabel
1 godz. 10 min
Quinoa con ejotes
30 min
Gohan
45 min
Ejotes almendrados
30 min
Yakimeshi vegetariano
35 min