
Urządzenia i Akcesoria
Crema de betabel
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 porciones
Składniki
-
20 g de aceite de oliva
-
150 g de cebolla
-
100 g de poro
-
10 g de hojas de cilantro
-
1 pizca de sal
-
1 cubo de caldo
-
180 g de zanahoria en trozos
-
100 g de nabo blanco en trozos pequeños
-
350 g de betabel en trozos pequeños
-
1000 g de agua
-
yogur griego (opcjonalnie) para servir
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
57 kcal /
240 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
0 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

30.Treinta.30
90 Przepisów
Meksyk
Meksyk