Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de perejil fresco, sólo las hojas
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
-
100
g de hongos porcini frescos, en rebanadas
lub 30 g de hongos porcini deshidratados, remojados en agua caliente por 20 minutos, escurridos - 1 ¼ cdita de sal fina, o al gusto
- 1200 g de agua
- 300 g fetuccine (pasta larga seca)
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1599 kJ / 382 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Albóndigas en salsa de jitomate
45 Min
Arroz blanco con verduras
40 min
Salsa de jitomate
40 min
Pasta de jitomate y chorizo
25 min
Salsa verde
10 min
Pasta con frijoles
35 Min
Calabacitas rellenas al vapor
40 min
Fideo seco en salsa de chiles
35 Min
Guarnición de verduras
40 min
Arroz en caldo de jitomate
30 min
Verduras salteadas
10 min
Ratatouille
40 min