Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de queso oaxaca, en trozos
- 55 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 2 chiles serranos, sin tallo
- 80 g de chorizo, en trozos
- 100 g de tocino ahumado, en trozos
- 400 g de frijoles bayos cocidos
- 100 g de caldo de pollo
- ½ cdita de sal fina
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1239 kJ / 295 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz primavera
40min
Frijoles de la olla
2h
Frijoles negros
14h
Frijoles refritos
25min
Frijoles charros
35min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Frijoles negros
25min
Caldo de res
1 godz. 15 min
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4sa 15 dk
Sopa de albóndigas
50 min
Frijoles charros
25min
Carne en su jugo
35min