Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I
TM6 TM5

Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I

4.6 (38 ocen)

Składniki

  • 300 g kaszy gryczanej, niepalonej, białej
  • 70 g kaszy kukurydzianej, drobnej
  • 180 g ryżu do sushi
  • 50 g siemienia lnianego
  • 50 g skrobi ziemniaczanej
  • 1 opakowanie suchych drożdży (7 g)
  • 50 g pestek dyni
  • 1 płaska łyżka soli
  • 2 łyżeczki cukru

Wartości odżywcze
na 1 Cały przepis
Kalorie
11175 kJ / 2669 kcal
Białko
80 g
Węglowodany
485 g
Tłuszcz
56 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Błonnik
47 g
Sód
3949 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy