Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I

4.5 41 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
500 g

Składniki

  • 300 g kaszy gryczanej, niepalonej białej
  • 70 g kaszy kukurydzianej, drobnej
  • 180 g ryżu do sushi
  • 50 g siemienia lnianego
  • 50 g skrobi ziemniaczanej
  • 1 opakowanie suchych drożdży (7 g)
  • 50 g pestek dyni
  • 1 płaska łyżka soli
  • 2 łyżeczki cukru

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 533.8 kcal / 2235 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 11.2 g
Węglowodany 97 g
Błonnik 9.4 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Sód 789.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...