Urządzenia i Akcesoria
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
500 g
Składniki
-
300 g kaszy gryczanej, niepalonej białej
-
70 g kaszy kukurydzianej, drobnej
-
180 g ryżu do sushi
-
50 g siemienia lnianego
-
50 g skrobi ziemniaczanej
-
1 opakowanie suchych drożdży (7 g)
-
50 g pestek dyni
-
1 płaska łyżka soli
-
2 łyżeczki cukru
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
789.8 mg
Białko
16 g
Kalorie
2235 kJ /
533.8 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
97 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bezglutenowy chleb ziemniaczany z czarnym sezamem
3 godz. 10 min
Bagietka bezglutenowa
1 godz. 45 min
Bezglutenowe bułki
1 godz. 15 min
Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany
2 godz. 45 min
Bezglutenowy chleb ryżowy z kaszą gryczaną
1 godz. 30 min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10 min
Bezglutenowy chleb tostowy
15 godz.
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej, jaglanej i ryżu
2 godz. 45 min
Pizza bezglutenowa z szynką parmeńską i rukolą
1 godz. 30 min
Ekspresowy chleb bezglutenowy
2 godz. 25 min
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej
57 godz. 40 min
Bezglutenowa pizza z oliwkami i kiełbaskami
2 godz. 50 min