Urządzenia i Akcesoria
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
500 g
Składniki
-
300 g kaszy gryczanej, niepalonej białej
-
70 g kaszy kukurydzianej, drobnej
-
180 g ryżu do sushi
-
50 g siemienia lnianego
-
50 g skrobi ziemniaczanej
-
1 opakowanie suchych drożdży (7 g)
-
50 g pestek dyni
-
1 płaska łyżka soli
-
2 łyżeczki cukru
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
789.8 mg
Białko
16 g
Kalorie
2235 kJ /
533.8 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
97 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bezglutenowy chleb ziemniaczany z czarnym sezamem
3h 10min
Bagietka bezglutenowa
1h 45min
Bezglutenowe bułki
1h 15min
Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany
2h 45min
Bezglutenowy chleb ryżowy z kaszą gryczaną
1h 30min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10min
Bezglutenowy chleb tostowy
15h
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej, jaglanej i ryżu
2h 45min
Pizza bezglutenowa z szynką parmeńską i rukolą
1h 30min
Ekspresowy chleb bezglutenowy
2h 25min
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej
57h 40min
Bezglutenowa pizza z oliwkami i kiełbaskami
2h 50min