Urządzenia i Akcesoria
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
500 g
Składniki
-
300 g kaszy gryczanej, niepalonej białej
-
70 g kaszy kukurydzianej, drobnej
-
180 g ryżu do sushi
-
50 g siemienia lnianego
-
50 g skrobi ziemniaczanej
-
1 opakowanie suchych drożdży (7 g)
-
50 g pestek dyni
-
1 płaska łyżka soli
-
2 łyżeczki cukru
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
533.8 kcal /
2235 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
11.2 g
Węglowodany
97 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Sód
789.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Bezglutenowy chleb ziemniaczany z czarnym sezamem
3 godz. 10 min
Bagietki bezglutenowe na piwie
15 godz.
Magdalenki (bez glutenu)
1 godz.
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10 min
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej, jaglanej i ryżu
2 godz. 45 min
Bagietka bezglutenowa
1 godz. 45 min
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej
57 godz. 40 min
Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany
2 godz. 45 min
Bezglutenowy chleb tostowy
15 godz.
Bezglutenowa pizza z oliwkami i kiełbaskami
2 godz. 50 min
Ekspresowy chleb bezglutenowy
2 godz. 25 min
Bezglutenowe bułki
1 godz. 15 min