
Urządzenia i Akcesoria
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
580 g
Składniki
-
kaszy jaglanej150 g
-
płatków owsianych bezglutenowych150 g
-
nasion babki jajowatej2 łyżki
-
skrobi ziemniaczanej130 g
-
skrobi kukurydzianej130 g
-
suchych drożdży (7 g)1 opakowanie
-
cukru trzcinowego2 - 3 łyżeczki
-
soli1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
356.7 kcal /
1493.4 kJ
Białko
6.7 g
Tłuszcz
2.8 g
Węglowodany
78.3 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Sód
340.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOMOWE MĄKI
16 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Bezglutenowy chleb tostowy
15 godz.
Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany
2 godz. 45 min
Bagietki bezglutenowe na piwie
15 godz.
Chleb gryczany wieloziarnisty (bez glutenu)
4 godz. 15 min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I
10 min
Bagietka bezglutenowa
1 godz. 45 min
Bezglutenowy chleb ziemniaczany z czarnym sezamem
3 godz. 10 min
Bezglutenowe bułki
1 godz. 15 min
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej, jaglanej i ryżu
2 godz. 45 min
Bezglutenowe brazylijskie bułeczki serowe
2 godz. 30 min
Bezglutenowa pizza z oliwkami i kiełbaskami
2 godz. 50 min
Ekspresowy chleb bezglutenowy
2 godz. 25 min